Accessos directes:

Consorci Metropolità de l'Habitatge

Consorci Metropolità de l'Habitatge

Cercador global de CMH

Avís legal

Consorci Metropolità de l'Habitatge
CIF - Q0801526E
Carrer 62 núm. 16-18, Zona Franca, 08040, Barcelona
Tfn. 93 506 95 35 · Fax 93 223 48 49 · e-mail cmh@amb.cat

L'usuari manifesta haver llegit i acceptar expressament el present avís legal al utilitzar i registrar-se a la pàgina web del Consorci Metropolità de l'Habitatge o als serveis que s'ofereixen.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual d'aquest portal d'Internet, el seu disseny gràfic i els codis que conté, són titularitat del Consorci Metropolità de l'Habitatge, a no ser que s'indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d'aquestes obres, tret que sigui per a un ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual del Consorci Metropolità de l'Habitatge o d'aquell que en sigui titular. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol mena continguts al portal estan protegits per llei.
A més, la informació a la qual es pot accedir a través del portal, pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d'una altra naturalesa.

Continguts

El Consorci Metropolità de l'Habitatge es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el seu portal o en la seva configuració o presentació.
El Consorci Metropolità de l'Habitatge no garanteix la inexistència d'errors en l'accés al portal, en el seu contingut, ni tampoc que aquests continguts siguin oportunament actualitzats, encara que farà els esforços necessaris per evitar errors i, si s'escau, reparar-los o actualitzar-los al més aviat possible.
Tant l'accés al portal, com l'ús que pugui fer-se de la informació que conté són responsabilitat exclusiva de qui ho duu a terme. El Consorci Metropolità de l'Habitatge no es responsabilitzarà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d'aquest accés o ús d'informació, amb excepció de totes aquelles actuacions que resulten de l'aplicació de les disposicions legals a les quals hagi de sotmetre's l'estricte exercici de les seves competències.
El Consorci Metropolità de l'Habitatge no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços hipertextuals de tercers als quals es fa referència en el portal.
El Consorci Metropolità de l'Habitatge no és responsable de l'ús que facin els usuaris i/o  tercers de la informació continguda en aquest portal d'Internet.
D'acord amb la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Correu Electrònic l'informem que les dades que pugui subministrar mitjançant aquesta web s'incorporaran a fitxers responsabilitat del Consorci Metropolità de l'Habitatge amb la única finalitat de gestionar i portar a terme els serveis sol·licitats en el moment de la recollida de dades. L'usuari dóna el seu consentiment exprés i inequívoc al Consorci Metropolità de l'Habitatge a fer ús de les dades d'acord amb les finalitats i tractaments descrits.

Vostè podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un escrit al Consorci Metropolità de l'Habitatge o bé enviant un correu electrònic a cmh@amb.cat.

En el cas de que es subministri un identificador o una contrasenya per accedir als continguts i serveis d'aquesta web, l'usuari s'obliga a mantenir-los en secret i a fer un bon ús; responsabilitzant-se de la utilització que en facin terceres persones en cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya.
La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest portal, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial del Consorci Metropolità de l'Habitatge, poden donar lloc a l'exercici de les accions que legalment corresponguin i, si s'escau, a les responsabilitats que es derivin de l'exercici esmentat.